Accesorii Pedichiura

Cumpara online accesorii pedichiura la cel mai bun pret

Cauti accesorii pedichiura ieftine? Procosmetice.ro este magazinul online care iti propune ustensile si accesorii necesare in realizarea manichiurii si pedichiuri. Cumpara online cadita pedichiura, pile pentru calcaie, despartitor degete sau chiureta.

Afișez toate cele 40 de rezultate

Accesorii pedichiura profesionale ieftine

Comanda online accesorii pedichiura ieftine de cea mai buna calitate. Profita acum de discount de pret de pana la 70%. Produse si ustensile destinate saloanelor de infrumusetare sau uz personal. Cumpara online si beneficiezi de mega oferta de pret!

Care sunt  produsele de care ai nevoie pentru pedichiura

Daca be referim la pedichiura clasica lucrurile sunt simple. Din lista de accesorii fac parte pila pentru calcaie, betisorul de cutucule, forfecute si clesti pentru unghii, oja, lac de unghii si chiureta pentru colturi.

Pentru pedichiura la care se aplica unghii false, lista de accesorii difera de cea clasica. In completarea ei mai trebuie sa adaugi o lampa UV, un aspirator praf unghii si multe alte accesorii si produse. Dar totul devine mult mai simplu daca achizitionezi un set complet pentru unghii.

Pe langa faptul ca este mult mai ieftin, vei fi sigura ca nimic nu iti lipseste pentru a realiza pedichiura mult visata.

×