Aspirator praf unghii

Aspirator praf unghii incorporabil pentru manichiura

Cumpara online un aspirator praf unghii incorporabil performant si beneficiezi de freza electrica unghii inclusa in pachet. Model Germania. Prinde oferta disponibila pe procosmetice.ro. Livrarea este gratuita impreuna cu un cadou atasat la pachet.

Afișez toate cele 14 rezultate

Aspirator praf unghii incorporabil discount 50% din pret

Cauti un aspirator praf unghii incorporabil? Descopera oferta de pret cu discount de 50% si in plus primesti o freza de unghii si un cadou. Livrarea este gratuita in limita stocului disponibil pe procosmetice.ro

De ce sa folosesti un aspirator pentru praf unghii

Aspiratotul pentru unghii este utilizat pentru colectarea prafului rezultat dupa pilirea unghiilor false. Datorita puterii mari a motoarelor, este deosebit de eficient si iti va usura munca in fiecare zi! Cu ajutorul aspiratoarelor, eviti inhalarea prafului si depunerea lui pe haine sau alte suprafete.

Aspiratoarele pentru unghii incorporabile sunt fabricat din materiale de calitate superioara. Acestea au o suprafata antistatica si dispun de suport de mana incorporat.

Sunt materiale foarte moi si confortabile. Pielea sintetica face posibila curatarea cu usurinta cu dezinfectanti normali.

Nu poti executa constructia unghiilor false fara o gama completa de accesorii unghii. Acestea nu doar ca sunt recomandate dar sunt si absolut necesare.

Cumpara acum online un aspirator praf unghii incorporabil si beneficiezi de pret cu discount!

×