Kit oja semipermanenta

Kit oja semipermanenta pentru manichiura si pedichiura, gama variata de kit-uri cu lampa UV sau fara lampa, nail art si consumabile. Oja semipermanenta la set ideala pentru profesionisti sau amatori. Comanda online ieftin.

Afișez toate cele 26 de rezultate

De ce sa foloseti un kit oja semipermanenta

In comparatie cu un kit manichiura cu gel, oja semipermanenta presupune mai putina dibacie pentru ca este mai usor de aplicat. Dar chiar si asa, vei avea nevoie de produse speciale pentru a realiza o manichiura cu oja semipermanenta.

Kitul pentru oja semipermanenta contine tot ceea ce ai nevoie. Este mai putin complex ca cel pe baza de acryl, polygel sau gel. Si daca pretul este important, atunci avem vesti bune. Pe magazinul noastru online gasesti produse cu discount de cea mai buna calitate.

Ce modele de unghii pot realiza cu oja semipermanenta, cum se folosesc

Daca esti in pana de idei sau la inceput de drum, procosmetice.ro a pregatit pentru tine cateva articole pe blog care sa te ajute. Venim in ajutorul tau cu exemple de modele, materiale necesare in realizarea unghiilor cu oja semipermanenta dar si cu preturi promotionale. Descopera ceea ce te intereseaza:

Kiturile pentru oja semipermanenta sunt utile, usor de folosit si vin insotite de un ghid practic de aplicare. Incepe si tu o noua aventura in realizarea de unghii Nail Art

 

×