Iluminator

Iluminator lichid si pudra pentru make-up

Adu stralucire tenului folosind iluminator make-up lichid sau pudra cu pigmenti pentru reflexia luminii. Alege un iluminator lichid, iluminator pudra sau clasicul stick. Pentru reflexia ochilor opteaza pentru iluminator contur pentru ochi.

Afișez 1–64 din 112 rezultate

- 28%
Loreal Lor Highlighter Iluminator

Loreal Lor Highlighter Iluminator

32.00 lei 23.00 lei

Cum sa alegi cel mai bun iluminator pentru fata

Nu stii cum sa alegi un iluminator bun? Iata ce trebuie sa faci.Alege mai intai consistenta iluminatorului dorita: preferi un iluminator lichid, un iluminator pudra, sau practicul iluminator stick? Daca vrei sa dai stralucire doar privirii tale, opteaza pentru un iluminator pentru conturul ochilor. Ai ales? Perfect! Trecem acum la selectarea nuantei corecte pentru tonul pielii tale. Nuantele aurii favorizeaza pielea bronzata. Iluminatorii albi sau sidefati se potrivesc tenurilor mai deschise.

Unde sa aplicam iluminatorul pentru ten

Iluminatorul pentru ten se aplica pe partea superioara a pometilor, pe contururile nasului, sub sprancene, in colturile interioare ale ochilor si deasupra buzei superioare, in arcul lui Cupidon.Pentru un rezultat perfect, aplica intotdeauna un strat subtire, pe care il intinzi perfect pana se topeste in piele.

×