Oja termica

Oja termica SensoPro thermo cu schimbarea culorii

Oja termica, cantitate 10ml este cel mai nou trend in materie de manichiura profesionala. Oja semipermanenta pentru unghii are capacitatea de schimbare a culorii la temperaturi reci sau calde sau la diferenta de temperatura a apei. Comanda online oja termica sensoPro Milano.

Afișez 1–64 din 83 de rezultate

Oja termica semipermanenta SensoPro Milano

Oja termica este cea mai noua alegere in trendul manichiurilor premium. Capacitatea de a-si schimba culoarea la diferentele de temperatura si apa, o face cea mai chic alegere. Oja termica se vinde in sticlute de 10ml si face parte din gama profesionala thermo Sensopro Milano. Daca iti doresti doua culori intr-o singura oja, comanda online oja termica semipermanenta.

De ce sa cumperi oja termica semipermanenta

Ai doua culori intr-o singura oja. Isi schimba culoarea in apa rece si calda. Isi schimba culoarea la diferentele de temperatura. Face parte din gama premium thermo sensoPro milano, o oja profesionala. Capacitate mare de 10ml. Se poate aplica atat pe unghii naturale cat si pe unghii false avand aceeasi acoperire si rezistenta. Finisajul unghiei este unul lucios. Rezista pana la 3 - 4 saptamani pe unghii. Pretul este mic pentru oja premium si mai mult, acum este si la discount de pret.

Cum sa utilizezi oja semipermanenta termica

  • Pilirea unghiei.
  • Aplicarea unui primer cu uscare la aer (dupa aplicare se lasa 30 de secunde sa se usuce la aer).
  • Dupa primer se aplica basecoat (se usuca in 120 secunde in lampa UV sau in 30 secunde la o lampa led).
  • Urmeaza aplicarea stratului de culoare (sau 2 straturi) si se usuca la fel ca si solutia de basecoat.
  • Ultima etapa consta in aplicarea unui gel de finish - topcoat , care tot la fel se usuca la lampa.

×