Polygel unghii

Kit polygel pret cu discount pentru un set complet

Comanda online un kit complet polygel pentru diferite tipuri de manichiura profesionala. De folosit cu succes acasa sau pentru saloane de infrumusetare. Ideal pentru constructia unghiilor atat pentru tips cat si sablon. Cumpara polygel unghii cu discount de pret!

Afișez toate cele 46 de rezultate

Polygel pret kit complet pentru unghii false

Ai cautat polygel unghii Kitul care te ajuta in realizarea unghiilor false. Cumpara online pachetul complet care iti ofera in pret, aparate electrice, lampa UV, accesorii si nail-art. Profita acum si comanda cu discount singurul kit complet de polygel la cel mai bun pret!

Ce este polygelul si cum se aplica

Poligelul reprezinta varianta ideala si completa pentru manichiurile tehnice. Seturile cuprind in general toata gama de produse necesare pentru realizarea acesteia. Este potrivit atat pentru uzul personal, cat si pentru saloanele de infrumusetare.

Polygelul este foarte rezistent si poate fi folosit atat pentru constructia unghiilor pe tips, cat si pe sablon.

Se aplica cu o pensula umezita in solutia de modelare. Polygel-ul necesita uscare la lampa UV de aproximativ 2 minute si la lampa LED 30-60 de secunde.

Modele de unghii cu polygel

Lipsa de inspiratie poate fi uneori profunda din lipsa de cunostinte sau, temporara, pe moment. Daca te-ai decis sa executi un model de unghii cu polygel dar esti in pana de idei iata cateva poze cu manhiura unghii false care sper sa te ghideze mai usor.

×