Unghii false monolit

Unghii false monolit sunt realizate din plastic durabil ce imita perfect unghia naturala. Super rezistente, seturile de unghii monolit sunt auto-adezive. Se aplica pe unghia naturala si ofera efectul scontat. Obtine manichiura perfecta la foc automat in cel mai scurt timp.

Afișez 1–64 din 202 rezultate

De ce sa folosesti Unghii monolit

Unghiile false monolit  vor fi pe plac chiar si celor mai pretentioase fashioniste prin calitatea lor superioara si usurinta in aplicare. Sunt ideale pentru un eveniment, o intalnire speciala dar si pentru femeile ce isi doresc sa fie rasfatate si apreciate zi de zi.

Daca in prealabil doresti sa iti pregatesti unghiile, iata un ghid  cate te ajuta sa obtii o manichiura perfecta pas cu pas.

Rapiditatea cu care se aplica si efectul obtinut va scoate din impas si cea mai grabita femeie ce nu are timp sa mearga pana la salon dar doreste sa aiba o manichiura impecabila.Unghiile sunt fabricate dintr-unplastic durabil, rezistent dar in acelasi timp si delicat imitand foarte bine unghia naturala. Pentru inspiratie, poti alege dintr-o gama foarte larga de produse Nail Art.

Unghii false monolit. Rapid cu efect superb. Daca nu ai folosit unghii monolit, acum este momentul sa incepi. Pentru ca sunt auto-adezive, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le aplici direct pe unghia naturala.

×