Vopsea de Par

Henna vopsea de par profesionala

Comanda online Henna vopsea de par profesionala, cu un continut protector impotriva radiatilor UV prevenind decolorarea. Intensitatea culorilor dureaza pana la 3 luni si nu se curata la spalat. Cumpara online vopsea de par ieftina Henna pentru par decolorat, foarte decolorat sau degradat.

Afișez 1–64 din 293 de rezultate

Vopsea de par Henna ieftina fara parabeni

Comanda acum Henna vopsea de par ieftina realizata din ingrediente naturale fara parabeni. Rezistenta la spalare, nu degradeaza parul si contine formula inovatoare de protectie a parului.

Vopseaua de par este realizata dintr-o formula inovatoare si contine: Cassia angustifolia, hamamelis, extractele din semintele de floarea soarelui, podbal, vasc, grau, nalba, coada-calului, vitamina B, vitamina A, hena, diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac, peroxid de hidrogen.

Foarte important din formula pentru vopsea lipsesc: P-Phenilendiamina (PPD), Q-P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc.

Nu contine parabeni. Comanda chiar acum cea mai buna vopsea de par ieftina Henna plus.

Este o vopsea de par ieftina realizata pentru toate tipurile de par. Henna este o vopsea de par ieftina ajunsa in topul preferintelor pentru calitatile sale.

Accesorii pentru vopsit parul

Nimic mai simplu cand ai totul la indemana. Pentru coafat si vopsit te asteptam cu gama larga de Perii si pieteni brush de calitate. Acordam importanta deosebita calitatii produselor pentru par.

De aceea, selecia noastra cuprinde doar produse premium de la cele mai bune branduri. Perii, piepteni, vopsea pentru par si sprancene, toate le gasesti aici la discount de pret!

×